Sundhedspersonalets betydning for det kærlige fødselsmiljø

Hvordan kan sundhedspersonalet bidrage til at styrke mor-barn relationen og minimere psykologiske traumer i fødslen? Hvilke psykologiske mekanismer er på spil i den fødende, og i personalet?

Henrik Dybvad Larsen, Psykolog
8. februar, 2021, kl. 15:00-16:30

Tilmeld dig til det danske webinar her

Sundhedspersonalets betydning for det kærlige fødselsmiljø: Henrik Dybvad Larsen

Kan sundhedspersonalets psykiske adfærd bidrage til, at flere nybagte mødre og børn forlader fødestuen styrket og parat til det videre liv og at færre mødre og børn forlader fødestuen med psykiske skader i form af fødselstraumer, stress, angst, fødselsdepression, forhøjet alarmberedskab og manglende begyndende tilknytning? Psykiske skader der kan påvirke mor-barn relationen langt ind i barndommen!

Henrik Dybvad Larsen belyser disse spørgsmål gennem to psykologiske teorier: Den præ- og perinatale psykologi og den polyvagale teori.

Vi ved noget om hvordan sundhedspersonalet skal forholde sig under en fødsel, men hvad er egentlig psykologien bag personalets adfærd?

Hvilke psykologiske mekanismer er på spil i den fødende kvinde, når en fødsel går godt og når den går skidt?

Og hvad med barnet? Er det ren biologi eller er psykologien også på spil der?

Oplægget varer cirka én time og efterfølgende vil der være cirka ½ time til dialog.

Tilmeld dig til det danske webinar, 8. februar, 2021, kl. 15:00-16:30

GynZone Live – Birth Solutions er en serie webinarer, hvor vi deler kliniske tips, ekspertviden, gode ideer, og viden om produkter og løsninger som kan bidrage med at skabe kærlige og sikre fødselsmiljøer.

Sponsorer:
Dette webinar sponseres venligst af: Vulva Enterprise, Linde Gas, Chromaviso, Wavecare, Azanta, PKA, Dam Kærgaard og Fjordblink.